— Kerékpár túrák —

A Mátrában már nem csak túrabakancsban lehet igazán nagyszerű élményeket szerezni, hanem a kijelölt kerékpáros ösvényeken már kétkeréken is. Az elénk tárulkozó utak néha szélesek aztán szűken aszfaltosak, itt ott rögösek, porosak, murvásak, néha barázdásak, és meredeken csipkések, de mindenekelőtt roppant látványosak és izgalmasak. A részünkről szervezett kerékpár túrák útjait alkalomnak tekintjük, lehetőséget az élményekre a csodákra. A gondosan előkészített kirándulásnak az utunk során megtudjuk, hogy az erdei kerékpározásnak értelme van, elvezetnek valahová és komoly értéket teremtenek. Nemcsak mi haladunk az utakon az utak is haladnak velünk a kilométerekkel. Az utaknak céljuk van. De ezt csak utolsó pillanatban értjük meg, közvetlenül a cél előtt.

Kerékpártúráink az igényeknek megfelelően rövidebb, hosszabb, lejtősebb, meredekebb erőpróbákra vannak komponálva.

Repertoárunk kiemelkedő programja lehetőséget biztosít egy hosszú élménygurulásra a bércek között Kékestetőről Parádfürdőre, vagy a Déli-Mátra lábánál található Markaz faluba.

Akik hosszabb kirándulásra vágynak, egy közzel 100 kilométeres Mátrai körutazásra is vállaljuk a kalauzolást mely 1 nap alatt teljesíthető.

Szálláslehetőséget, kerékpár szállítást, kerékpár javítást, és korlátozott mennyiségben kerékpár kölcsönzésben is tudunk segíteni.

Kerékpáros túrákkal felmerülő kérdésekkel, lépjen velünk kapcsolatba.